Heidi Klefstad har drevet foredragsvirksomheten Daglig Gleder i 12 år.

Hun holder foredrag til alle slags bedrifter, organisasjoner, store som små.

Hun har reist landet rundt å hatt foredrag for ca 40000 personer ca 100 foredrag, kurs i året. Hun har også vært med kunder på reiser ut av landet.

Utdrag av referanser hun har etter foredrag:

«Heidi er en inspirerende dame og det er spennende at hun bruker seg selv og sitt eget liv som eksempel. Hun er inspirerende og er flink til å bruke historier for å understreke poengene sine.»

Marianne Holstad, Area Manager, Nilson Group AB Filial Norge


«Klefstad gjorde en utmerket jobb, utrolig positiv og herlig dame. Tilbakemelding fra oss, befal og menige i Kystvakten er bare positivt. Vi sitter igjen med gode tips og tar det gode budskapet hennes på alvor. Nå skal Kystvakten stråle like mye som Klefstad!»

Ingrid Henriette Tønnessen, Ledende Menig, Kystvakten


«Heidi ga alt av seg selv. Jeg sendte henne følgene melding etter samlingen: Tusen takk, Heidi! En super dag med påfyll av latter, glede, energi, kultur, litt alvor, og en god pose med galskap!»

Seksjonsleder Eva Giskås, NAV


«Velg å være en Daglig Gleder av Heidi Klefstad, leverte virkelig til alles forventninger på AMFI Alta. Det er sjelden at vi opplever at tilskuere står i kø etter endt foredrag, for å gi klem til foredragsholder! Vi har kun fått positive tilbakemeldinger fra våre butikkledere, og svært mange ønsker at vi booker henne igjen, slik at ALLE ansatte kan få gleden av å oppleve henne. Vår opplevelse av Heidi er at hun har en fantastisk formidlingsevne, slik at det faglige innholdet treffer rett i hjertet! Blinkskudd og innertier kaller vi dette, og vi kan anbefale henne til alle som ønsker å få Daglig Glede og Daglige Gledere!»

Markedskoordinator Vera Irene Henriksen, AMFI DRIFT AS, avd AMFI Alta


«For oss var dette akkurat hva vi trengte. Hennes bakgrunn og erfaring gir oss konkrete ting vi kan ta med oss videre. Vi gleder oss til vi skal møte henne igjen. :-)»

Senterleder, Turid Larsen Skjæveland, AMFI Ålgård


«Utrolig inspirerende og lærerikt.»

Regionleder Lisbeth Kleveland, Frelsesarmeens rusomsorg region nord


«»Fantastisk motiverende, spennende, livgivende og supert foredrag!». «Veldig bra!». Vi har begynt med high five og morgenmassasje hver dag :-)»

Annelise Waka, Avd. Leder, Lovisenberg Diakonale Sykehus


«Jeg var så heldig å få høre Heidi på Copperhill Moutain Lodge i Sverige. Hun gjorde så inntrykk. Glede er noe av det viktigste og beste man kan oppleve, og Heidis ord i Daglig Gleder har et lite strøk av genialitet i seg – de sitter!»

Gunnar Andersen, Saksbehandler,Kreditorforeningen Sør SA


«Heidi gir av hele seg selv, og er en energiskaper av rang! Både butikkmedarbeidere og butikkledere glødet etter foredraget.»

Bent O. Hansen, Senterleder, Kvadrat Kjøpesenter


«Sprudlende og humørspredende foredragsholder som fikk oss til å våkne. Alt er mulig hvis man bare vil det sterkt nok! Heidi fikk oss til å tenke over hvor viktig vårt humør er i en arbeidshverdag, både for kolleger og kunder. Latteren satt løst i salen, og publikum var svært fornøyde.»

Hanne Skjemstad, Fagansvarlig Butikk, Comfort-Kjeden


«Fin blanding av humor og alvor, med alvor i humoren.»

Finn Henrik Pettersen, Daglig leder


Flerfaglig opplæringskontor i Lofoten

«Heidi er en god formidler, down to earth og rett på sak. Hennes motivasjonsforedrag er annerledes, er alvorlig og også humørfylt. Hun er en varm person som gir masse av seg selv. Budskapet er enkelt å forstå, og vi får tips og triks. Anbefales!»

Unni M. Salminen, Seniorkonsulent, NTL NTNU


«Foredraget til Heidi var veldig klokt, det var mye latter men også alvorlige undertoner som fikk oss til å tenke. En lo så tårene trillet og hun berørte oss også med å fortelle ærlig om sitt liv. Vi hadde ei herlig opplevelse.»

Anne Grete Ekker, Personalrådgiver, St.Olavs hospital avdeling Røros sykehus