Tilbakemeldinger

Sagt om DagligGleder:

 

– Jeg var strålende fornøyd med Heidi som foredragsholder. Hun
skaper entusiasme, glede og det er ord som setter seg i ryggmargen.
Hun er en fantastisk foredragsholder med glimt i øyet
og som byr på seg selv.
Adm. dir. Frank Angelvik, Kremmerhuset.

– Heidi førte oss gjennom en fantastisk reise på bare 2 timer,
hun bruker hverdagens bilder og det er enkelt og visualisere
dem både mot jobb- og privatsituasjon. Hun utståler masse
positiv energi. Meget bra, Heidi. : )
Jan Hugo Heggen, Forsvarsbygg.

– Velg å være en Daglig Gleder av Heidi Klefstad, leverte virkelig
til alles forventning på AMFI Alta. Det er sjelden at vi opplever
at tilskuere står i kø etter endt foredrag, for å gi klem til
foredragsholder! Vi har kun fått positive tilbakemeldinger fra
våre butikkledere, og svært mange ønsker at vi booker henne
igjen, slik at ALLE ansatte kan få gleden av å oppleve henne. Vår
opplevelse av Heidi er at hun har en fantastisk formidlingsevne,
slik at det faglige innholdet treffer rett i hjertet! Blinkskudd og
innertier kaller vi dette, og vi kan anbefale henne til alle som
ønsker å få Daglig Glede og Daglige Gledere !
Markedskoordinator Vera Henriksen, AMFI Alta.

– En forfriskende og humørfylt start på dagen, med en sprudlende foredragsholder! Heidi ga oss mye påfyll og ord til ettertanke. Det var et kjempebra foredrag og tiden gikk altfor fort. Vi fikk bare positive tilbakemeldinger fra våre butikkledere, og alle ønsket henne tilbake.Hun fikk oss til å se dagligdagse ting på en helt annen måte, og kom med innspill på hvordan vi kunne takle ting med godt humør. Veldig  nyttig. Vi kommer til å gjøre noe lignende senere, og da er Heidi Klefstad vårt førstevalg!

                  Tove Merakerås Nesset, Adm.ansvarlig AMFI Steinkjer

– Heidi Klefstad holdt høsten 2009 og våren 2010 flere foredrag for elever på Strinda videregående skole, i faget markedsføring og ledelse. Heidis første foredrag tok for seg praktisk markedsføringstankegang. Dette ble belyst ved mange artige og gode eksempler fra praksis fra en årrekke hos Mercursenteret i Trondheim, fortalt på en fengende og lite selvhøytidelig måte.

De siste foredragene handlet om å skape ringer i vann i livet sitt, om selvutvikling og om det å ta ansvar for seg selv – i livet generelt og i yrkeslivet. Det handlet om viljens makt, og om å ta tak i ting, og om tilstedeværelse. At man faktisk selv kan velge å få til ting.

Både jeg som lærer og elevene var svært godt fornøyd med Heidis formidlingsevne. Det hun tok opp var svært aktuelt og lett gjenkjennbart, både fra markedsføringslitteratur og for meg fra min egen markedsføringspraksis utenfor skoleverket.

  Svein Jørgen Hansen, Lektor Sør Trøndelag Fylkeskommune

TUSEN TAKK

Skulle ønske du var mammaen min.

Du var artig og kunne det å jobbe med ungdommer. Du kunne alt innenfor det du gjorde. Du sa aldri noe om det du skulle gjøre, du liksom dro det ut sånn at det ikke ble kjedelig. Sist men ikke minst, ikke forandre deg, det var perfekt det du gjorde, du fikk meg til å le – ikke mange som får til det. Du var hyggelig, og god til å snakke forståelig. Fortsett på denne måten – hadde sansen for deg og det du gjorde!

Heidi Klefstad var, med sitt engasjerende vesen, en naturlig ambassadør å ha med på laget i TV-aksjonen.  Hun byr på seg selv – hele tiden!

Vi i TV-aksjonen var så heldige at hun også ville «donere» et foredrag til inntekt for TV-aksjonen.  Etter å ha fått sponset møterom av Comfort Park Hotell var vi sikret at alle pengene som kom inn gikk til aksjonen.  Foredraget, Bli en daglig gleder,  ble fulltegnet i løpet av få dager og 70 spente mennesker møtte opp.

Og hvilket foredrag og foredragsholder!  Engasjerende, ekte, direkte, varme ord til ettertanke definerer dette foredraget.  Man kjenner seg igjen i tanker fra hverdagen, tanker og handlinger som man ikke kan bli minnet på ofte nok.  Smilene kom frem til alle fremmøtte undeveis og etter endt foredrag er jeg sikker på at de aller fleste gikk hjem med en god følelse, og kanskje tankefull over ting de hadde blitt minnet på.

Anbefaler absolutt dette foredraget for alle, lag, foreninger, firma osv.  Travle hverdager gjør at man av og til glemmer å ta vare på gleden og humøret.  Man setter av og til for høye krav til seg selv og omverden.  Mye av det Heidi berører i Bli en daglig gleder  gjør at man senker skuldrene litt får en bedre hverdag.

Marion Størseth, TV aksjonen.

Takk for at du reddet mitt ekteskap samtidig som du endret vårt arbeidsmiljø på jobben vår, bare på ett foredrag på 1,5 time.